Maatregelen Coronavirus
15 mrt 2020 - Beste ouder(s), verzorger(s),

In Social Schools en op Facebook treft u de brief namens de gezamenlijke Westlandse schoolbesturen over de nieuwe maatregelen mbt het Coronavirus.
In de brief wordt gesproken over de vitale beroepen. Ouders werkzaam in deze beroepen kunnen indien echt noodzakelijk gebruik maken van de mogelijkheid dat hun kinderen naar school kunnen gedurende de lestijden. Op de in de brief genoemde website is een lijst geplaatst met deze beroepen. Morgen starten we via Socialschools een inventarisatie onder alle ouders/verzorgers om te zien om hoeveel kinderen het hier gaat en voor welke dagen. Verder hebben we dan ook even de mogelijkheid om samen met de medewerkers goed in te schatten wat nodig is en kan. Ik wil u dan ook ouders met een van deze beroepen vriendelijk doch ook zeer dringend verzoeken morgen uw kind(eren) thuis te houden en eventueel eerst zelf in eigen kring naar een oplossing voor opvang te kijken/zoeken. Lukt dat niet dan zijn wij er uiteraard morgen voor u en deze kinderen. Ik denk dat creativiteit en samen zoeken naar oplossingen belangrijk zal zijn de komende tijd.
Als team zullen we morgen ook gebruiken om zoveel als kan online onderwijs mogelijkheden te realiseren en u daarover informeren.

Voor vragen en opmerkingen wil ik u verzoeken deze te mailen naar het mailadres : directie@obsdedriekleur.nl Wij zullen ons best doen al uw vragen zo goed en spoedig mogelijk te beantwoorden of te clusteren en in één keer via socialschools te beantwoorden.

Belangrijk om in de gaten te houden is dat er gesproeken wordt over een sluiting van de scholen tot en met 6 april !

Nogmaals wens ik iedereen veel sterkte met alles wat op ons afkomt in de privésfeer en op het werk. !

Erik de Jong

KUNST NA SCHOOL
30 okt 2019 - Ook in het schooljaar 2019-2020 bieden wij, samen met Westland Cultuurweb, weer naschoolse cursussen in beeldende kunst, muziek, dans en theater aan.

Klik hier voor de flyer met activiteiten.

Nieuwsbrief 2, 2019-2020
10 okt 2019 - Open hier Nieuwsbrief 2