Koningsspelen
12 apr 2019 - Wat een fantastische dag! Vandaag hebben de kinderen samen genoten van diverse sport en spelen. Na een spetterende openingsdans en een Koningsontbijt werden de Koningsspelen gevierd.

Klik hier voor het fotoalbum

Nieuwsbrief 13, 2018-2019
04 apr 2019 - Nieuwsbrief 13 staat online.

Wat is Dalton?
20 mrt 2019 - Voor de Daltondag 2019 maakte onze leerlingenraad, de DaltonRaad, het volgende filmpje:

Filmpje 'Wat is Dalton?'

Kijk en geniet van onze kinderen. Wat hebben zij dit superleuk gedaan!

FOTOALBUM DALTONDAG 2019

Een eigen partij!
13 dec 2018 - Hoe presenteer je een plan? Hoe win je anderen voor jouw gedachten? Hoe beargumenteer je de ideeen van een eigen partij. Kinderen uit groep 7 en 8 presenteerden vandaag hun eigen partij en hun idee om een wereldprobleem op te lossen. De kinderen uit groep 5-6 luisterden aandachtig en mogen vandaag naar de stembus. Welke partij heeft zich het beste gepresenteerd en wint de verkiezingen?

Voorleeskampioen 2018-2019
08 nov 2018 - Na een zeer spannende wedstrijd is de voorleeskampioen bekend. Jente (groep 7) mag zich voor het komende jaar voorleeskampioen van de school noemen, Zij zal de school op het Westlandse kampioenschap gaan vertegenwoordigen. Gefeliciteerd Jente!