Nieuwsbrief 5, 2018-2019
16 nov 2018 - Nieuwsbrief 5 met o.a. informatie over de sponsorloop van woensdag a.s.

Voorleeskampioen 2018-2019
08 nov 2018 - Na een zeer spannende wedstrijd is de voorleeskampioen bekend. Jente (groep 7) mag zich voor het komende jaar voorleeskampioen van de school noemen, Zij zal de school op het Westlandse kampioenschap gaan vertegenwoordigen. Gefeliciteerd Jente!

Onderwijsassistente gestart
01 nov 2018 - Vandaag is juf Adrienne bij ons op school gestart als onderwijsassistente. Juf Adrienne is een ervaren kracht en heeft haar sporen al ruimschoots verdiend bij o.a. kinderopvang Okidoki. Zij zal drie ochtenden in de week diverse werkzaamheden verrichten. Ook zal zij een vast aanspreekpunt worden voor kinderen tijdens de lunchpauze. Juf Adrienne zal worden bekostigd vanuit de gelden die zijn vrijgekomen voor werkdrukverlichting. Wij wensen juf Adrienne veel plezier in ons team.

Semm zet zich in voor Spieren voor Spieren
30 okt 2018 -
Hallo Ik ben Semm en zit in Groep 4.
Voor Spieren voor Spieren ga ik 2KM hardlopen op vrijdagavond 16 November.
Dit ga ik doen omdat ik het leuk vind om hard te lopen en als ik daar ook nog kinderen en mensen mee kan helpendie ziek zijn door geld in te zamelen wordt ik daar heel erg blij van.
Daarom wil ik jullie ook vragen, hebben jullie wat over voor spieren voor spieren zouden jullie dan willen doneren via onderstaande link.
Dit is mijn persoonlijke link.

Nieuwsbrief 4, 2018-2019
18 okt 2018 - Nieuwsbrief 4

In deze nieuwsbrief verwelkomen we een onderwijsassistente en vindt u o.a. informatie over de Daltoninloop, verkeerslessen en nieuws vanuit de Ouderraad.