Nieuws

Foto bij artikel Uit de krant: De Montessori pakt uit!

Uit de krant: De Montessori pakt uit!

13 juni 2022 - Na de zomervakantie starten de Driekleur en Okidoki met montessorionderwijs in ‘s-Gravenzande. De eerste leerlingen stromen al binnen en zorgen voor nóg meer enthousiasme binnen het team. ‘Het begint nu echt en ik heb er gigantisch veel zin in.' aldus Lisa van Gaalen (leerkracht OBS De Montessori).
Lees meer ›
Foto bij artikel Montessorionderwijs is zó populair in het Westland dat ‘s-Gravenzande ook een afdeling krijgt

Montessorionderwijs is zó populair in het Westland dat ‘s-Gravenzande ook een afdeling krijgt

25 april 2022 - Het montessorionderwijs is al een aantal jaar ontzettend populair in ons land. Zo ook in het Westland waar de scholen met deze onderwijsmethode overvol zitten. Daar komt binnenkort verandering in. Na de zomervakantie komt er een montessoriafdeling bij in ’s-Gravenzande. ,,We beginnen klein, maar we gaan er vanuit dat het volle bak gaat worden.’’
Lees meer ›
Foto bij artikel Westlanders.NU: Team montessoribasisonderwijs in 's-Gravenzande zou het liefst morgen al starten

Westlanders.NU: Team montessoribasisonderwijs in 's-Gravenzande zou het liefst morgen al starten

20 april 2022 - 's-Gravenzande 20.04.2022 - Na de zomervakantie starten de Driekleur en Okidoki met montessorionderwijs in ‘s-Gravenzande.
Lees meer ›
Foto bij artikel OBS de Driekleur gaat op avontuur

OBS de Driekleur gaat op avontuur

25 maart 2022 - Wij zetten een nieuwe koers uit. En hoe! We hebben de mouwen opgestroopt en het onderwijs in ’s Gravenzande goed onder de loep genomen. Het is nu tijd voor het bekend maken van onze vernieuwingen op onze locaties met een nieuwe naam, een nieuwe locatie én een nieuw logo.
Lees meer ›