Groep 7

Groep 7 gaat er dit jaar weer een topjaar van maken! Naast een goede sfeer willen we natuurlijk ook veel nieuwe dingen leren. 

 

Met rekenen gaan we dit jaar volledig digitaal werken in Snappet! Dat is een hele digitale methode waarbij elk kind, na de instructie, verder kan werken op zijn/haar eigen niveau op zijn/haar eigen chromebook.

Met taal en spelling werken we met Taal Actief 4 in Snappet. Hierbij wordt taal voornamelijk digitaal aangeboden en verwerkt. Spelling gaat deels ook nog in een schrift om de schrijfmotoriek te blijven stimuleren.

Bij Blink gaan we aan de slag met boeiende thema’s: Wereldsterren, stem op mijn partij, altijd onderweg, een experimentele keuken en reis de wereld rond. Ook dit belooft weer voldoende uitdaging! 

Dit jaar starten we met ‘Groove me’, een nieuwe methode voor Engels. Het leren van de Engelse taal aan de hand van een modern liedje uit de top 40. Hoe leuk is dat?! 

En dan het verkeersexamen…altijd een spannend onderdeel van groep 7. De kinderen zullen in een theorie en praktijkdeel hun kennis en vaardigheden moeten laten zien. 

Kortom: er staat de kinderen veel nieuws te wachten!