Welkom bij De Driekleur Wilhelmina

OBS De Driekleur Wilhelmina is een openbare basisschool waar in een prettige sfeer wordt gewerkt aan goed onderwijs. Wij willen graag dat kinderen met plezier naar school gaan. De kernwaarden 'betrokkenheid' (betekenisvol), 'opbrengstgericht' en 'respect' (veiligheid) vormen de basis van waaruit wij werken.

Klik op onderstaande foto voor een muzikaal welkom op onze school!

Winnaars Geo-battle
22 nov 2017 - Vandaag hebben 4 kinderen uit groep 8 meegedaan Aan de Geo-Battle op de ISW Gasthuislaan-Madeweg. Deze kanjers hebben ook nog een prijs gewonnen!

Pio (Piet in Opleiding) en Wiebertje Vlog op school
20 nov 2017 - Vandaag was er bijzonder nieuws op de driekleur: er slaapt een PIO op school! Deze Piet In Opleiding leert de komende weken bij, zodat hij straks klaar is voor het echte werk als Piet. Dit en meer liet Wiebertje Vlog weten in zijn vlog van het Sintdriekleurjournaal.

Nieuwsbrief 6, 2017-2018
14 nov 2017 - Nieuwsbrief 6 staat online. In deze nieuwsbrief leest u o.a informatie over het komende Sinterklaasfeest

Juf Lisette trouwen
13 okt 2017 - Juf Lisette is vandaag in het huwelijksbootje gestapt met haar grote liefde Justin. De kinderen van de Driekleur en vooral natuurlijk de kinderen van haar kleutergroep mochten daar van meegenieten. Met een oldtimer kwam het bruidspaar op school langs voor een feestje met de kinderen.

Klik hier voor meer foto's

Opa- en omamiddag
10 okt 2017 - Vrijdagmiddag 6 oktober waren alle opa's en oma's welkom in onze school om samen met de kinderen gezelschapspelletjes te spelen.

Het was een groot succes. De kinderen en grootouders hebben genoten.

• Betrokkenheid
    De activiteiten zijn altijd verbonden aan inhouden of thema’s, die voor kinderen interessant en betekenisvol zijn. Als iets betekenis heeft voor kinderen, dan ontstaat betrokkenheid. En kinderen die betrokken zijn leren/ontwikkelen zich!
  • Opbrengstgericht
    Ontwikkelingsgericht werken is opbrengstgericht in de volle breedte! Om het maximale uit ieder kind te halen is een cultuur, gericht op verbetering van de leerresultaten van alle leerlingen essentieel.

• Respect
    Respect voor elkaar is erg belangrijk. Iedereen op school moet zich fijn kunnen voelen. Op De Driekleur besteden wij dan ook veel aandacht aan sfeer en veiligheid.