Welkom bij De Driekleur Wilhelmina

OBS De Driekleur Wilhelmina is een openbare basisschool waar in een prettige sfeer wordt gewerkt aan goed onderwijs. Wij willen graag dat kinderen met plezier naar school gaan. De kernwaarden 'betrokkenheid' (betekenisvol), 'opbrengstgericht' en 'respect' (veiligheid) vormen de basis van waaruit wij werken.

Klik op onderstaande foto voor een muzikaal welkom op onze school!

Nieuwsbrief 4, 2017-2018
13 okt 2017 - Nieuwsbrief 4 staat online. In deze nieuwsbrief leest u o.a informatie over de boekenruilmarkt, de voorleeswedstrijd, naschoolse activiteiten en de ouderavond voor de ouders van groep 6,7 en 8.

Juf Lisette trouwen
13 okt 2017 - Juf Lisette is vandaag in het huwelijksbootje gestapt met haar grote liefde Justin. De kinderen van de Driekleur en vooral natuurlijk de kinderen van haar kleutergroep mochten daar van meegenieten. Met een oldtimer kwam het bruidspaar op school langs voor een feestje met de kinderen.

Klik hier voor meer foto's

Aflsuiting kinderboekenweek
13 okt 2017 - Op 12 oktober hebben we de kinderboekenweek traditiegetrouw afgesloten met de voorleeskampioenschappen en de uitreiking van de griffels en penselen. Wat was het spannend! Natuurlijk hebben we deze middag spetterend afgesloten met de dans van "gruwelijk eng".

Klik hier voor meer foto's

Opa- en omamiddag
10 okt 2017 - Vrijdagmiddag 6 oktober waren alle opa's en oma's welkom in onze school om samen met de kinderen gezelschapspelletjes te spelen.

Het was een groot succes. De kinderen en grootouders hebben genoten.

Spetterende opening van ons groene schoolplein
29 sep 2017 - De locatie Wilhelmina van de Driekleur is nu officieel een gezonde school met een groen en uitdagend speelplein. Met een paar knallen en confetti werd vanmiddag het nieuwe schoolplein in gebruik genomen en het bordje gezonde school onthuld. De groene wethouder van het Westland de heer Meier was hiervoor speciaal uitgenodigd!

• Betrokkenheid
    De activiteiten zijn altijd verbonden aan inhouden of thema’s, die voor kinderen interessant en betekenisvol zijn. Als iets betekenis heeft voor kinderen, dan ontstaat betrokkenheid. En kinderen die betrokken zijn leren/ontwikkelen zich!
  • Opbrengstgericht
    Ontwikkelingsgericht werken is opbrengstgericht in de volle breedte! Om het maximale uit ieder kind te halen is een cultuur, gericht op verbetering van de leerresultaten van alle leerlingen essentieel.

• Respect
    Respect voor elkaar is erg belangrijk. Iedereen op school moet zich fijn kunnen voelen. Op De Driekleur besteden wij dan ook veel aandacht aan sfeer en veiligheid.