Welkom bij De Driekleur Wilhelmina

OBS De Driekleur Wilhelmina is een openbare basisschool waar in een prettige sfeer wordt gewerkt aan goed onderwijs. Wij willen graag dat kinderen met plezier naar school gaan. De kernwaarden 'betrokkenheid' (betekenisvol), 'opbrengstgericht' en 'respect' (veiligheid) vormen de basis van waaruit wij werken.

Klik op onderstaande foto voor een muzikaal welkom op onze school!

Koningsspelen
20 apr 2018 - De Koningsspelen waren vandaag weer een groot succes! Het was een gezellige en sportieve dag.

Bij ons zit je goed!
19 apr 2018 - We kunnen trots zijn!
Vandaag zijn beide locaties van de Driekleur bezocht door de onderwijsinspectie. Onze school werd op alle beoordeelde onderdelen positief beoordeeld. O.a. werden de kwaliteitszorg en kwaliteitscultuur gewaardeerd met 'GOED'.
De inspecteurs waren unaniem in hun oordeel dat het onderwijs op de Driekleur vanuit passie wordt gegeven en dat we goed onderwijs verzorgen!
Tijdens het onderzoek werden groepen bezocht, lessen bekeken, kindgesprekken en oudergesprekken gevoerd en vond er een gesprek met directie en samenwerkingspartners plaats.

Verkeersexamen groep 7
16 apr 2018 - Vandaag hebben de kinderen van groep 7 hun verkeersexamen gedaan. Aan het begin van de dag hebben we het theorie examen gemaakt en om half 11 konden we van start gaan met het praktijk examen. Alle kinderen hebben enorm hun best gedaan en kunnen trots zijn op hun resultaat.

Buitenlesdag 2018
10 apr 2018 - Wat geweldig weer en ook wat een geweldig weer om dit jaar mee te doen met de buitenlesdag. Alle groepen zijn lekker naar buiten met allerlei activiteiten, die soms binnen niet gedaan kunnen  worden maar soms ook wel gewoon binnen uitgevoerd hadden kunnen worden.

In ieder geval is het leuk om lekker buiten bezig te zijn. De aandacht van de kinderen is er absoluut niet minder om.

Nieuwsbrief 15 2017-2018
10 apr 2018 - Nieuwsbrief 15  staat online. In deze nieuwsbrief leest u o.a informatie over de schoolfotograaf, de avond4daagse, de koningsspelen, nieuws voor groep 8 en de agenda.

• Betrokkenheid
    De activiteiten zijn altijd verbonden aan inhouden of thema’s, die voor kinderen interessant en betekenisvol zijn. Als iets betekenis heeft voor kinderen, dan ontstaat betrokkenheid. En kinderen die betrokken zijn leren/ontwikkelen zich!
  • Opbrengstgericht
    Ontwikkelingsgericht werken is opbrengstgericht in de volle breedte! Om het maximale uit ieder kind te halen is een cultuur, gericht op verbetering van de leerresultaten van alle leerlingen essentieel.

• Respect
    Respect voor elkaar is erg belangrijk. Iedereen op school moet zich fijn kunnen voelen. Op De Driekleur besteden wij dan ook veel aandacht aan sfeer en veiligheid.