Welkom bij De Driekleur Wilhelmina

OBS De Driekleur Wilhelmina is een openbare basisschool waar in een prettige sfeer wordt gewerkt aan goed onderwijs. Wij willen graag dat kinderen met plezier naar school gaan. De kernwaarden 'betrokkenheid' (betekenisvol), 'opbrengstgericht' en 'respect' (veiligheid) vormen de basis van waaruit wij werken.

Wegens vakantie gesloten
07 jul 2017 - Vanaf vandaag is onze school gesloten. Op maandag 21 augustus zijn de kinderen weer van harte welkom in hun nieuwe klas.

Voor nu een heel fijne vakantie!

Nieuwsbrief 19
29 jun 2017 - Vanaf nu is nieuwsbrief 19, de laatste van dit schooljaar, beschikbaar. Klik hier voor deze nieuwsbrief.

Techniekochtend kleuters en Okidoki
12 jun 2017 - Op woensdagmorgen 7 juni organiseerden de stagiaires onderwijsassistenten en pedagogisch medewerkers van het ROC Mondriaan voor de peuters van Oki Doki  en de kleuters van de Driekleur Wilhelminalocatie, een techniekochtend. Vele proefjes en experimenten werden samen door de kinderen en Professor Sara met haar assistente uitgevoerd. Er is zelfs een 'raket' afgeschoten. Een leuke en leerzame ochtend voor iedereen!

Nieuwsbrief 18
09 jun 2017 - Sinds vandaag is Nieuwsbrief 18 beschikbaar met daarin o.a. informatie over de groepsindeling voor volgend schooljaar en de eindgesprekken.
Klik hier voor de Nieuwsbrief.

Schrijver Dave Kastelein
29 mei 2017 - Vandaag was schrijver Dave Kastelein bij ons op school. Hij vertelde over zijn boeken en over hoe tot het schrijven van kinderboeken is gekomen. ook las hij stukjes uit zijn boeken voor.

• Betrokkenheid
    De activiteiten zijn altijd verbonden aan inhouden of thema’s, die voor kinderen interessant en betekenisvol zijn. Als iets betekenis heeft voor kinderen, dan ontstaat betrokkenheid. En kinderen die betrokken zijn leren/ontwikkelen zich!
  • Opbrengstgericht
    Ontwikkelingsgericht werken is opbrengstgericht in de volle breedte! Om het maximale uit ieder kind te halen is een cultuur, gericht op verbetering van de leerresultaten van alle leerlingen essentieel.

• Respect
    Respect voor elkaar is erg belangrijk. Iedereen op school moet zich fijn kunnen voelen. Op De Driekleur besteden wij dan ook veel aandacht aan sfeer en veiligheid.