Welkom bij De Driekleur Wilhelmina

OBS De Driekleur Wilhelmina is een openbare basisschool waar in een prettige sfeer wordt gewerkt aan goed onderwijs. Wij willen graag dat kinderen met plezier naar school gaan. De kernwaarden 'betrokkenheid' (betekenisvol), 'opbrengstgericht' en 'respect' (veiligheid) vormen de basis van waaruit wij werken.

Oordopjes voor het werken met de tablets
19 sep 2017 - Deze week ontvangen de kinderen van de groepen 3 t/m 8 hun eigen oordopjes om te gebruiken wanneer zij met de tablets werken. De kinderen van groep 5 concentreren zich hier op hun taak.

Fotowedstrijd
19 sep 2017 - Batu uit gr 1/2a heeft de vakantieverwonderfotowedstrijd gewonnen met zijn foto's van de archeologische opgravingen in Turkije! Hij kreeg van meester Frank als prijs een mooi boek over een museum! Gefeliciteerd Batu!!

Nieuwsbrief nr 2 is beschikbaar
13 sep 2017 - Vanaf vandaag is Nieuwsbrief 2 ook via de website te lezen. Klik hier voor het tweede exemplaar

Ons groene schoolplein
29 aug 2017 - Vandaag is met het plaatsen van de tafels en banken op het groene schoolplein de buitenklas klaar. Leren van en met elkaar over de natuur kan vanaf nu nog beter op de Driekleur. Wij zijn blij met en trots op het prachtige resultaat!

• Betrokkenheid
    De activiteiten zijn altijd verbonden aan inhouden of thema’s, die voor kinderen interessant en betekenisvol zijn. Als iets betekenis heeft voor kinderen, dan ontstaat betrokkenheid. En kinderen die betrokken zijn leren/ontwikkelen zich!
  • Opbrengstgericht
    Ontwikkelingsgericht werken is opbrengstgericht in de volle breedte! Om het maximale uit ieder kind te halen is een cultuur, gericht op verbetering van de leerresultaten van alle leerlingen essentieel.

• Respect
    Respect voor elkaar is erg belangrijk. Iedereen op school moet zich fijn kunnen voelen. Op De Driekleur besteden wij dan ook veel aandacht aan sfeer en veiligheid.