Welkom bij De Driekleur Wilhelmina

OBS De Driekleur Wilhelmina is een openbare basisschool waar in een prettige sfeer wordt gewerkt aan goed onderwijs. Wij willen graag dat kinderen met plezier naar school gaan. De kernwaarden 'betrokkenheid' (betekenisvol), 'opbrengstgericht' en 'respect' (veiligheid) vormen de basis van waaruit wij werken.

Klik op onderstaande foto voor een muzikaal welkom op onze school!

18 okt 2018 - Vandaag is Nieuwsbrief  verschenen.
Hier treft u Nieuwsbrief 4 aan.

De nieuwe kinderraad
12 okt 2018 - Met trots presenteren wij de kinderraad 2018-2019.

Dag van de leerkracht
09 okt 2018 - Op de dag van de leerkracht werden de leerkrachten in het zonnetje gezet door Annelies Lapre van stoelmassage Westland. Dit had de ouderraad georganiseerd. Helemaal ontspannen konden ze ook nog genieten van een heerlijke taart namens het bestuur! Wat zijn we verwend!

Schoolgids 2018-2019
02 okt 2018 - Onze schoolgids 2018-2019 staat online.

Naast onze schoolgids hebben wij ook een locatiegids. Deze vindt u onder het kopje 'Onze school'. Wij wensen u veel leesplezier.

Kom in de klas
19 sep 2018 - De informatie bijeenkomst voor de ouders is dit schooljaar "nieuwe stijl". De kinderen zijn altijd enorm betrokken bij hun leerproces en nu betrokken zij de ouders ook hierin. Ouders konden ervaren hoe ons onderwijs werkt.

• Betrokkenheid
    De activiteiten zijn altijd verbonden aan inhouden of thema’s, die voor kinderen interessant en betekenisvol zijn. Als iets betekenis heeft voor kinderen, dan ontstaat betrokkenheid. En kinderen die betrokken zijn leren/ontwikkelen zich!
  • Opbrengstgericht
    Ontwikkelingsgericht werken is opbrengstgericht in de volle breedte! Om het maximale uit ieder kind te halen is een cultuur, gericht op verbetering van de leerresultaten van alle leerlingen essentieel.

• Respect
    Respect voor elkaar is erg belangrijk. Iedereen op school moet zich fijn kunnen voelen. Op De Driekleur besteden wij dan ook veel aandacht aan sfeer en veiligheid.