Welkom op school

Welkom bij De Driekleur Wilhelmina

OBS De Driekleur Wilhelmina is een openbare basisschool waar in een prettige sfeer wordt gewerkt aan goed onderwijs. Wij willen graag dat kinderen met plezier naar school gaan. De kernwaarden 'betrokkenheid' (betekenisvol), 'opbrengstgericht' en 'respect' (veiligheid) vormen de basis van waaruit wij werken.

Klik op onderstaande foto voor een muzikaal welkom op onze school!

OBS de Driekleur gaat op avontuur
25 mrt 2022 - Wij zetten een nieuwe koers uit. En hoe! We hebben de mouwen opgestroopt en het onderwijs in ’s Gravenzande goed onder de loep genomen. Het is nu tijd voor het bekend maken van onze vernieuwingen op onze locaties met een nieuwe naam, een nieuwe locatie én een nieuw logo.

• Betrokkenheid
    De activiteiten zijn altijd verbonden aan inhouden of thema’s, die voor kinderen interessant en betekenisvol zijn. Als iets betekenis heeft voor kinderen, dan ontstaat betrokkenheid. En kinderen die betrokken zijn leren/ontwikkelen zich!
  • Opbrengstgericht
    Ontwikkelingsgericht werken is opbrengstgericht in de volle breedte! Om het maximale uit ieder kind te halen is een cultuur, gericht op verbetering van de leerresultaten van alle leerlingen essentieel.

• Respect
    Respect voor elkaar is erg belangrijk. Iedereen op school moet zich fijn kunnen voelen. Op De Driekleur besteden wij dan ook veel aandacht aan sfeer en veiligheid.