Welkom bij De Driekleur Wilhelmina

OBS De Driekleur Wilhelmina is een openbare basisschool waar in een prettige sfeer wordt gewerkt aan goed onderwijs. Wij willen graag dat kinderen met plezier naar school gaan. De kernwaarden 'betrokkenheid' (betekenisvol), 'opbrengstgericht' en 'respect' (veiligheid) vormen de basis van waaruit wij werken.

Klik op onderstaande foto voor een muzikaal welkom op onze school!

Maatregelen coronavirus
15 mrt 2020 -

Beste ouder(s), verzorger(s),

In Social Schools en op Facebook treft u de brief namens de gezamenlijke Westlandse schoolbesturen over de nieuwe maatregelen mbt het Coronavirus.
In de brief wordt gesproken over de vitale beroepen. Ouders werkzaam in deze beroepen kunnen indien echt noodzakelijk gebruik maken van de mogelijkheid dat hun kinderen naar school kunnen gedurende de lestijden. Op de in de brief genoemde website is een lijst geplaatst met deze beroepen. Morgen starten we via Socialschools een inventarisatie onder alle ouders/verzorgers om te zien om hoeveel kinderen het hier gaat en voor welke dagen. Verder hebben we dan ook even de mogelijkheid om samen met de medewerkers goed in te schatten wat nodig is en kan. Ik wil u dan ook ouders met een van deze beroepen vriendelijk doch ook zeer dringend verzoeken morgen uw kind(eren) thuis te houden en eventueel eerst zelf in eigen kring naar een oplossing voor opvang te kijken/zoeken. Lukt dat niet dan zijn wij er uiteraard morgen voor u en deze kinderen. Ik denk dat creativiteit en samen zoeken naar oplossingen belangrijk zal zijn de komende tijd.
Als team zullen we morgen ook gebruiken om zoveel als kan online onderwijs mogelijkheden te realiseren en u daarover informeren.

Voor vragen en opmerkingen wil ik u verzoeken deze te mailen naar het mailadres : directie@obsdedriekleur.nl Wij zullen ons best doen al uw vragen zo goed en spoedig mogelijk te beantwoorden of te clusteren en in één keer via socialschools te beantwoorden.

Belangrijk om in de gaten te houden is dat er gesproeken wordt over een sluiting van de scholen tot en met 6 april !

Nogmaals wens ik iedereen veel sterkte met alles wat op ons afkomt in de privésfeer en op het werk. !

Erik de Jong

Kunst na school
31 okt 2019 - Ook in het schooljaar 2019-2020 bieden wij, samen met Westland Cultuurweb, weer naschoolse cursussen in beeldende kunst, muziek, dans en theater aan.

Klik hier voor de flyer met activiteiten

10 sep 2019 - Schoolgids 2019-2020

• Betrokkenheid
    De activiteiten zijn altijd verbonden aan inhouden of thema’s, die voor kinderen interessant en betekenisvol zijn. Als iets betekenis heeft voor kinderen, dan ontstaat betrokkenheid. En kinderen die betrokken zijn leren/ontwikkelen zich!
  • Opbrengstgericht
    Ontwikkelingsgericht werken is opbrengstgericht in de volle breedte! Om het maximale uit ieder kind te halen is een cultuur, gericht op verbetering van de leerresultaten van alle leerlingen essentieel.

• Respect
    Respect voor elkaar is erg belangrijk. Iedereen op school moet zich fijn kunnen voelen. Op De Driekleur besteden wij dan ook veel aandacht aan sfeer en veiligheid.