Welkom bij De Driekleur Wilhelmina

 

OBS De Driekleur Wilhelmina is een openbare basisschool waar in een prettige sfeer wordt gewerkt aan goed onderwijs. Wij willen graag dat kinderen met plezier naar school gaan. De kernwaarden 'betrokkenheid' (betekenisvol), 'opbrengstgericht' en 'respect' (veiligheid) vormen de basis van waaruit wij werken.

Klik op onderstaande foto voor een muzikaal welkom op onze school!

                      

Nieuws

Preview foto
Nieuwsbrief 16
12 jun 2019 - Vandaag is Nieuwsbrief 16 verschenen. Hierin o.a. informatie over de komende studiedag, de eindgesprekken, de ouderraad, de kinderraad, de juffen-en meestersdag en natuurlijk de agenda.
Hier treft u Nieuwsbrief 16 aan.

Digiduif is nu Socialschools
14 jan 2019 - Met ingang van heden is ons ouderportal overgegaan van Digiduif naar Socialschools. De inloggegevens zijn niet veranderd. Denkt u er wel aan op uw telefoon de nieuwe app van Socialschools te downloaden uit de appstore. Kiest u dan voor versie 3.0

Agenda alleen nog in Social Schools
14 nov 2018 - Voor de actuele agenda van onze school verwijzen wij u naar Social Schools. Hier treft u per klas de actuele kalender aan.

Preview foto
Schoolgids 2018-2019
02 okt 2018 - Onze schoolgids 2018-2019 staat online.

Naast onze schoolgids hebben wij ook een locatiegids. Deze vindt u onder het kopje 'Onze school'. Wij wensen u veel leesplezier.


 • Betrokkenheid
  De activiteiten zijn altijd verbonden aan inhouden of thema’s, die voor kinderen interessant en betekenisvol zijn. Als iets betekenis heeft voor kinderen, dan ontstaat betrokkenheid. En kinderen die betrokken zijn leren/ontwikkelen zich!
 • Opbrengstgericht
  Ontwikkelingsgericht werken is opbrengstgericht in de volle breedte! Om het maximale uit ieder kind te halen is een cultuur, gericht op verbetering van de leerresultaten van alle leerlingen essentieel. 

   

   

 • Respect
  Respect voor elkaar is erg belangrijk. Iedereen op school moet zich fijn kunnen voelen. Op De Driekleur besteden wij dan ook veel aandacht aan sfeer en veiligheid.