Welkom bij De Driekleur Wilhelmina

OBS De Driekleur Wilhelmina is een openbare basisschool waar in een prettige sfeer wordt gewerkt aan goed onderwijs. Wij willen graag dat kinderen met plezier naar school gaan. De kernwaarden 'betrokkenheid' (betekenisvol), 'opbrengstgericht' en 'respect' (veiligheid) vormen de basis van waaruit wij werken.

Klik op onderstaande foto voor een muzikaal welkom op onze school!

Nieuwsbrief
13 dec 2018 - Vandaag is Nieuwsbrief 7 verschenen. Hierin o.a. informatie over kerst, adviesgesprekken groep 8, de MR en natuurlijk de agenda. Ook is er een stukje over de upgrade van Digiduif naar Social Schools 3.0
Hier treft u Nieuwsbrief 7 aan.

Agenda alleen nog in Digiduif
14 nov 2018 - Voor de actuele agenda van onze school verwijzen wij u naar Digiduif. Hier treft u per klas de actuele kalender aan.

Schoolgids 2018-2019
02 okt 2018 - Onze schoolgids 2018-2019 staat online.

Naast onze schoolgids hebben wij ook een locatiegids. Deze vindt u onder het kopje 'Onze school'. Wij wensen u veel leesplezier.

• Betrokkenheid
    De activiteiten zijn altijd verbonden aan inhouden of thema’s, die voor kinderen interessant en betekenisvol zijn. Als iets betekenis heeft voor kinderen, dan ontstaat betrokkenheid. En kinderen die betrokken zijn leren/ontwikkelen zich!
  • Opbrengstgericht
    Ontwikkelingsgericht werken is opbrengstgericht in de volle breedte! Om het maximale uit ieder kind te halen is een cultuur, gericht op verbetering van de leerresultaten van alle leerlingen essentieel.

• Respect
    Respect voor elkaar is erg belangrijk. Iedereen op school moet zich fijn kunnen voelen. Op De Driekleur besteden wij dan ook veel aandacht aan sfeer en veiligheid.