Groep W6

Welkom op de groepspagina van groep 6

Groep 6 is echt een leuke groep. We leren veel en hebben het ook erg gezellig met elkaar!

De leerkracht van deze groep is meester Max. We wensen u veel plezier bij het lezen van onze nieuwsberichtjes!

10 dec 2018 - Sinterklaas

Sinterklaas vieren!

Een dag lang wachten om al die prachtige surprises op te maken…dat valt niet mee. En welke zou nou van mij zijn? Ieder jaar is het weer spannend. Naast het uitpakken van de surprises en het luisteren naar al die leuke gedichten, mochten we ook nog op bezoek bij de sint in het speellokaal. Hier werd eerst de lenigheid van de meesters en juffen op de proef gesteld en daarna kwamen de kinderen in actie. Een heus ‘Sinterklaastwister’ werd er gespeeld. Bekijk hieronder de foto’s van deze hele gezellige dag!

03 dec 2018 - Timmeren

Vandaag kwam de vader van Bradley langs met vier grote zakken hout, een aantal spijkers en hamers om een mooi kunstwerk te maken. Je mocht van alles maken: van kerstboom tot houten hondje. Het is maar net wat er op dat moment in je opkwam. Het werken met hout vonden de kinderen fantastisch! We willen u erg bedanken vader van Bradley!

19 okt 2018 - Blink Aardse extremen
Preview foto Het eerste thema 'aardse extremen' hebben de kinderen in groepjes van 4/5 vandaag afgesloten met het presenteren van hun muurkrant. Van tsunami tot vulkanen, alles kwam voorbij! Het volgende thema 'ik hou van Holland' belooft ook weer erg interessant te worden.

19 sep 2018 - Schoolreisje groep 6
Preview foto Schoolreisje naar Duinrell

Maandag 17 september is groep 6 naar Duinrell geweest! In de bus werden de zakken snoep al snel tevoorschijn gehaald en zat de sfeer er meteen goed in. Nadat alle tassen en jassen in Duinrell op de centrale plek waren neergelegd, konden de kinderen vrij het park in. Van draaimolen tot Falcon, overal werd een kijkje genomen! Nadat de suikerspiegel bij de meeste kinderen weer tot normale waarde was gedaald, vertrokken we weer naar ’s-Gravenzande. Wat een geweldige dag was het!

04 sep 2018 - Start Schooljaar
Preview foto Eerste schoolweek

‘Breuken??? Geen flauw idee wat dat is.’ De meeste kinderen begonnen zo het jaar in groep 6. Maar tijdens deze eerste week zijn de kinderen door samen te werken erachter gekomen hoe breuken werken. Het vouwen van blaadjes en knippen van touwtjes heeft hierbij zeker geholpen!