Groep W5

Welkom op de groepspagina van groep 5.

We wensen u veel plezier bij het lezen van onze nieuwsberichtjes!

De juffen van deze groep zijn juf Simone en juf Saskia

18 dec 2018 - Kerst renspel
Preview foto Rennen en rekenen tegelijk? Dat kunnen wij wel in groep 5. Wij hebben een Zweeds Renspel gedaan met als thema kerst. Verschillende rekenopdrachten hingen verspreid over het schoolplein. De kinderen moesten de juiste opdracht zoeken en de som uitrekenen.

06 dec 2018 - Sinterklaas in groep 5
Preview foto Wat hebben we een leuk Sinterklaasfeest gehad. De kinderen hadden prachtige surprises gemaakt en mooie gedichten geschreven. Ook werd er fanatiek twister gespeeld bij Sint en zijn pieten.

29 nov 2018 - Bewegend leren
Preview foto De kinderen van groep 5 doen een spelling- of rekenles soms wel eens een beetje anders. Zo zeggen ze al joggend een tafel op, lopen ze door de speelzaal op zoek naar de woorden van de week of doen ze een estafette buiten met rekensommen. Ze zijn erg betrokken en super gemotiveerd!

18 okt 2018 - Afsluiting thema aardse extremen
Preview foto We hebben het thema "aardse extremen" van blink afgesloten met het maken van een muurkrant. Deze week hebben ze hun muurkrant mogen presenteren voor de klas. Wat hebben ze hier hard aan gewerkt en wat een geweldige muurkranten zijn er gemaakt!

21 sep 2018 - Schoolreisje groep 5
Preview foto Op donderdag 20 september zijn we samen met groep 3 en 4 naar de Linnaeushof geweest. De kinderen hebben het ontzettend naar hun zin gehad. Er waren veel speeltoestellen waar de kinderen zich op konden uitleven, maar de waterfietsen en de matjes glijbaan waren toch wel erg populair! We hebben een super dag gehad!

04 sep 2018 - Start Schooljaar
Preview foto De eerste week in groep 5 zit er alweer op. Wat hebben de kinderen hard gewerkt.

We hebben kennismakingsspelletjes gedaan en zijn begonnen met het maken van de kalender.

Ook hebben we gewerkt met de nieuwe Chromebooks.

We gaan er een top schooljaar van maken!