Groep D8

Welkom op de groepspagina van groep 8!

03 dec 2018 - Escape groep 8
Preview foto Het terugkomend fenomeen 'de groep 8-Escaperoom is weer georganiseerd voor vandaag. De kinderen lossen met rekenen, taal en samenwerking puzzels op om uit het lokaal te komen.

22 nov 2018 - Blink: Mijn partij
Preview foto BLINK:

Groep 8 bedenkt oplossingen voor wereldwijde problemen. Deze werken zij uit en promoten dit via een politieke partij.

18 okt 2018 - ESCAPE
Preview foto Om de informatie van de lessen over de eerste wereldoorlog te verwerken was groep 8 vandaag veranderd in een heuse Ecaperoom. Kinderen proberen om een puzzel op te lossen voordat de tijdbom afgaat. Spannend hoor.

11 okt 2018 - Topomaster
Preview foto Dit jaar werken we voor het eerst met de methode Blink. Ook het leren van de topografie gaat via Blink. Door middel van leuke quizvragen verdienen kinderen sterren. Het Blinkprogramma Topomaster toetst ook digitaal.

20 sep 2018 - Escape room
Preview foto Kinderen van groep 8 hebben als wenswerk een escaperoom gemaakt voor klasgenoten. Zij zorgden voor verschillende taal- en rekenopdrachten.

Wie komt eruit?

31 aug 2018 - Debat
Preview foto Debatteren: Hoe onderbouw en presenteer je je mening? Hoe stel je kritische vragen en voer je een inhoudelijke discussie mét respect voor de ander. Groep 8 bereidt zich voor op een bezoek, volgende week dinsdag, aan de Tweede Kamer.
Presidentskandidaten van de toekomst?