Groep D7

Welkom op de groepspagina van groep 7!

14 dec 2018 - Foute Kersttruiendag

01 nov 2018 - Halloween in 7

02 okt 2018 - Techniekdag
Preview foto Groep 7 nam deel aan de Westandse Techniekdag. Er werden technische bedrijven bezocht en de kinderen konden zelf ook ervaren hoe het is om een technisch beroep te hebben.

20 sep 2018 - Mode uit andere tijden
Preview foto Hoe ging men gekleed in andere tijden? Wij speelden het na en verplaatstsen ons. Wij maakten een levend museum waar de andere groepen langs konden lopen.

20 sep 2018 - Survival
Preview foto Wat een geweldige schoolreis hebben we gehad. Samen met groep 7 van de locatie Wilhelmina hebben we genoten van alle activiteiten.

12 sep 2018 - Techniektrailer
Preview foto Wat een super excursie. Wij mochten dinsdagochtend naar de techniektrailer en konden ons helemaal uitleven met verschillende technieken en experimenten. Het was top!

12 sep 2018 - Groep 7 helpt groep 4
Preview foto Samenwerken is een daltonkernwaarde. Dit zien we ook terug in de groepen die elkaar helpen. Groep 7 helpt groep 4 met de nieuwe chromebooks. Mooi!