Groep D5

Welkom op de groepspagina van groep 5

We hebben een leuke gezellige groep en zitten in het prachtige lokaal aan de Spinel 19.

Dit is de groep van juf Wendy.

13 dec 2018 - Delen met rest.
Preview foto Gezond rekenen. We delen met rest en oefenen somemn. Tel de stukken, maak er een deelsom van en reken uit.

27 nov 2018 - Coderen
Preview foto Groep 5 codeert met code.org

20 nov 2018 - Paddenstoelen in het oranjepark

01 nov 2018 - Fietsvaardigheid
Preview foto Fietsvaardigheid op het plein.

02 okt 2018 - Aardbeving!!!!
Preview foto Hoe ontstaat een aardbeving. We ontdekken dat we dit natuurgeweld met een snicker en een mars kunnen nabootsen! We zijn een gezonde school dus na de les ging al het lekkers de prullenbak in. Of toch niet hihi.

21 sep 2018 - Opstel
Preview foto Na een heerlijke schoolreis maken we nu een opstel. We leren waar we hoofdletters moeten plaatsen en waar de zin eindigt met een punt. Ook de titel mag niet ontbreken.

20 sep 2018 - Schoolreis groep 5
Preview foto We hebben een superleuke dag gehad samen!

20 sep 2018 - Schoolreis groepen 3-4-5
Preview foto Wat een plezier hebben we samen gehad. Het was op en top genieten.

Prachtig weer en heeeeel veel gezellige kinderen!

17 sep 2018 - Overleg, werk samen en spreek aan
Preview foto Overleg, werk samen en spreek aan. Bespreek samen hoe jullie huis eruit ziet.

14 sep 2018 - 5 Blinck
Preview foto We ontdekken aardse krachten. Reuze interssant. Hoe werkt een vulkaan?

28 aug 2018 - Lunchen
Preview foto We zijn weer fris begonnen. De sfeer is gezellig. Tijdens de lunch worden de theedoeken weer uit de tassen gehaald om lekker onze boterham op te eten.