Groep D4

Welkom op de groepspagina van groep 4!

We hebben ook dit jaar weer een supergezellige groep en leren veel in groep 3 en in groep 4.  Samen maken we er een leuk en gezellig jaar van.

Dit is de groep van juf Yvonne en juf Sandra.

30 nov 2018 - Mijn hond
Preview foto Fenna houdt voor haar wenswerk een echte spreekbeurt over haar hond. Goed gedaan Fenna!

29 nov 2018 - Wenswerk op hoogte
Preview foto Luuk trakteerde de groep op een interessant uitstapje naar de bouw. We mochten bij zijn vader op het werk meekijken. Super leuk!

22 nov 2018 - Blinkopdracht 'bouwen'
Preview foto In onze weektaak staat deze week o.a. een opdracht over Blink. We bouwen een huis/dorp en gebruiken daarvoor Knexx en/of Kapla.

20 nov 2018 - Tricolore

01 nov 2018 - Blink oertijd
Preview foto Afsluiting van Blink met een quiz over de oertijd. Wat weten de kinderen al over de ijstijd, de oertijd, dino's enz...

Wat waren de kinderen fanatiek en wat vonden ze het leuk!

13 okt 2018 - Penvrienden
Preview foto Wij schrijven met kinderen van een andere school. Dat vinden wij super leuk. Zo krijgen we er ineens veel vriendjes en vriendinnetjes bij.

20 sep 2018 - Schoolreis groepen 3-4-5
Preview foto Wat een plezier hebben we samen gehad. Het was op en top genieten.

Prachtig weer en heeeeel veel gezellige kinderen!

20 sep 2018 - 4 Blink, Dino's
Preview foto De nieuwe methode Blink wordt door de kinderen erg leuk gevonden. We werken over dino's en leren hoe groot deze dieren wel geweest zijn. We meten en tekenen ze na op het plein. Wat waren ze GROOOOOOT!

20 sep 2018 - Dino's
Preview foto De nieuwe methode Blink wordt door de kinderen als 'WAANZINNIG LEUK' ervaren. We leren op dit moment alles over dino's en tekenen de grote dieren van toen op het plein. Hier moeten we dus al voor meten met een liniaal. Wat waren ze GROOOOOT!

12 sep 2018 - Groep 7 helpt groep 4
Preview foto Samenwerken is een daltonkernwaarde. Dit zien we ook terug in de groepen die elkaar helpen. Groep 7 helpt groep 4 met de nieuwe chromebooks. Mooi!

12 sep 2018 - Wat een leuke groep 4
Preview foto Wat een leuke groep 4 hebben we dit jaar weer. Er wordt hard gewerkt en we hebben het leuk met elkaar. OOk vieren we samen de mooie momenten Een verjaardag, een zusje geboren. Wat een feest!