Groep D3

Welkom bij de groepspagina van groep 3.

We hebben ook dit jaar weer een supergezellige groep en leren veel in groep 3. Groep 3 is natuurlijk best speciaal. Een eigen tafeltje en eigen stoeltje en.....we leren alle letters lezen.

De groepsleerkracht van deze groep zijn juf Evalien en juf Ingrid.

08 nov 2018 - Programmeren
Preview foto Groep 3 leert spelenderwijs programmeren!

De kinderen denken routes uit, stellen in, controleren en passen aan. Oefeningen met Bee Bots zijn goed voor het ruimtelijk inzicht, samenwerken en probleemoplossende vaardigheden.

08 nov 2018 - Wij toveren woorden!

06 nov 2018 - Verkeersles
Preview foto Fietsvaardigheid. We leren onze fiets onder controle te houden. Erg belangrijk wanneer wij zelf deelnemen aan het verkeer.

16 okt 2018 - Lezen op het plein

20 sep 2018 - Schoolreis groepen 3-4-5
Preview foto Wat een plezier hebben we samen gehad. Het was op en top genieten.

Prachtig weer en heeeeel veel gezellige kinderen!

07 sep 2018 - Woordjes schrijven
Preview foto Wij kunnen al een paar woordjes schrijven. Niet alleen in ons schrift, maar ook lekker buiten op het plein.

31 aug 2018 - Eigen tafel
Preview foto Groep 3...wat een leuke groep! Voor het eerst een eigen tafeltje met laatje, een stoel, schrift en potlood. Leren gaat vooral spelend, maar we kunnen ook al heel goed aan onze tafel werken.