Groep D1-2B

Welkom!

In groep 1-2 begint uw kind aan een lange schoolperiode bij ons op school. Heel spannend!

Wij proberen de kennismaking zo prettig mogelijk te laten verlopen en hopen dat uw kind zich snel thuis voelt en met plezier naar school gaat!

De leerkracht van groep 1-2B is juf Manon Tromp.

14 dec 2018 - Foute Kersttruiendag

29 nov 2018 - Crea in de onderbouw
Preview foto De kleutergroepen hadden woensdagochtend een crea-ochtend. Wat was het gezellig, leuk en wat hadden we fijne hulp van crea-ouders. Top!

27 nov 2018 - Voorstelling Mondriaan
Preview foto De peuters en kleuters keken vandaag naar een Sinterklaas poppenkastvoorstelling van de Mondriaanstudenten. Het was genieten!

27 nov 2018 - Pietengym
Preview foto Maandag hebben alle kinderen hun pietendiploma gehaald! Als echte pietjes hebben zij over de daken geklommen, geklauterd en gebalanceerd. Geoefend met pakjes gooien in de schoorsteen en dansen met en zak vol kadootjes op hun rug kunnen ze ook al goed. We gingen op bezoek bij de kleuters van het andere gebouw, dus deden gelijk een verkeersles onderweg, omdat we best vaak moesten oversteken. Het was erg leuk en gezellig.

09 nov 2018 - Op bezoek bij Boijmans van Beuningen
Preview foto Kunstzinnige vorming: de groepen 1-2 bezochten vandaag museum Boijmans van Beuningen.
Wat een GROTE schilderijen! WOW! De kinderen genoten van deze leerzame excursie.

19 okt 2018 - Afsluiting thema 'Mag ik meedoen?'
Preview foto Vrijdag 19 oktober hebben alle kleutergroepen het thema 'Mag ik meedoen?' afgesloten. Ouders, opa's en oma's werden getrakteerd op een spetterend optreden in de judozaal.

09 okt 2018 - Groene Gruitdag
Preview foto Dinsdag nemen wij altijd lekkere gezonde tussendoortjes mee naar school. Vandaag staat er ook een schaal met lekkere paprikastukjes. Daar mogen wij lekker gezond van smullen. Mjummie!

21 sep 2018 - Judozaal
Preview foto We gymmen in de judozaal en vinden dat superfijn!

28 aug 2018 - Presenteren
Preview foto Presentaties in groep 1-2! Wat knap!
Kleuters geven een presentatie over hun vakantie! Zij tonen vakantiefoto's op het digibord en vertellen trots over hun vakantie!