Groep D1-2A

Welkom!

In groep 1-2 begint uw kind aan een lange schoolperiode bij ons op school. Heel spannend!

Wij proberen de kennismaking zo prettig mogelijk te laten verlopen en hopen dat uw kind zich snel thuis voelt en met plezier naar school gaat!

De leerkrachten van groep 1-2A zijn juf Marja en juf Nienke

14 dec 2018 - Foute Kersttruiendag

13 dec 2018 - Hoe lang?
Preview foto Hoe lang is onze zelfgemaakte ladder van K'nex? Samen ontdekkend leren rekenen.

12 dec 2018 - crea-ochtend

29 nov 2018 - Crea in de onderbouw
Preview foto De kleutergroepen hadden woensdagochtend een crea-ochtend. Wat was het gezellig, leuk en wat hadden we fijne hulp van crea-ouders. Top!

29 nov 2018 - Tricolore
Preview foto Deze week mogen wij lekkere dingen maken in Tricolore. Fijn dat ouders ons zo goed helpen. Dank je wel!

27 nov 2018 - Voorstelling Mondriaan
Preview foto De peuters en kleuters keken vandaag naar een Sinterklaas poppenkastvoorstelling van de Mondriaanstudenten. Het was genieten!

27 nov 2018 - Pietengym
Preview foto Maandag hebben alle kinderen hun pietendiploma gehaald! Als echte pietjes hebben zij over de daken geklommen, geklauterd en gebalanceerd. Geoefend met pakjes gooien in de schoorsteen en dansen met en zak vol kadootjes op hun rug kunnen ze ook al goed. We gingen op bezoek bij de kleuters van het andere gebouw, dus deden gelijk een verkeersles onderweg, omdat we best vaak moesten oversteken. Het was erg leuk en gezellig.

09 nov 2018 - Op bezoek bij Boijmans van Beuningen
Preview foto Kunstzinnige vorming: de groepen 1-2 bezochten vandaag museum Boijmans van Beuningen.
Wat een GROTE schilderijen! WOW! De kinderen genoten van deze leerzame excursie.

19 okt 2018 - Afsluiting thema 'Mag ik meedoen?'
Preview foto Vrijdag 19 oktober hebben alle kleutergroepen het thema 'Mag ik meedoen?' afgesloten. Ouders, opa's en oma's werden getrakteerd op een spetterend optreden in de judozaal.

09 okt 2018 - Groene Gruitdag
Preview foto Dinsdag nemen wij altijd lekkere gezonde tussendoortjes mee naar school. Vandaag staat er ook een schaal met lekkere paprikastukjes. Daar mogen wij lekker gezond van smullen. Mjummie!

02 okt 2018 - Creatief denken
Preview foto Creatief denken in groep 1-2.
Twee tafels. Eend staat op de ene tafel en zijn vriendje leeuw op de andere. Dat is dus een probleem! Help eend naar de overkant om bij de club van de leeuw te komen. Bedenken jullie samen een slimme oplossing? De kinderboekenweek staat dit jaar in het teken van Vriendschap.

17 sep 2018 - Schoolreis
Preview foto Wat hebben we het leuk gehad met elkaar.De sfeer was top en we hebben genoten.

12 sep 2018 - 1-2A Gymmen in de sporthal
Preview foto Wat vinden we het leuk en zelfs een beetje stoer. Wij mogen al gymmen in de GROTE sporthal. Wat een ruimte!

31 aug 2018 - De eerste week
Preview foto We hebben de eerste week hard gewerkt in groep 1-2A. We hebben veel plezier gehad en nieuwe vriendjes gemaakt.