Ouderraad

De Driekleur Wilhelmina heeft een enthousiaste Ouderraad. De Ouderraad ondersteunt het team bij diverse activiteiten en evenementen en/of helpt bij de organisatie hiervan. Het betreft hier onder andere het Sinterklaasfeest, de kerstviering, de Koningsspelen en het jaarlijkse zomerfeest.

Het geld dat nodig is voor deze activiteiten komt uit de ouderbijdrage. Deze is vrijwillig, maar u zult begrijpen dat de ouderraad zonder deze inkomsten weinig kan organiseren voor de kinderen. U krijgt jaarlijks een verzoek van onze ouderraad om de ouderbijdrage aan hen over te maken.

De ouderraad is samengesteld uit ouders vanuit verschillende groepen. Ieder schooljaar wijzigt de samenstelling van de Ouderraad.

De ouderraad bestaat momenteel uit:

Suzanne vd Berg (moeder Rik gr 8,Finn gr 5)

Christine de Bruijn (moeder van Nina gr 5)

Thuong Bui (moeder Stijn gr 1/2A)

Angelique van Doorne (moeder Rick en Lars gr 7)

Brigitte Dukker (moeder Jill gr 7, Tygo gr 5)

Michiel Helmich (vader Jonna gr 5)

Isabella Houtzager (moeder Cheyenne gr 8)

Danielle Jennings (moeder James gr 1/2B)

Jessica vd Meer (moeder Gwen gr 7,Liza gr 5)

Judith Smits (moeder Jelle gr 7, Lieve gr 5, Fien gr 3)

Sandra Tel (moeder Victor gr 6)