Groep W8

Groep 8 is een gezellige groep. De leerkrachten van deze groep zijn meester Frank en juf Claudia.

14 dec 2017 - Sinterklaas in groep 8
Preview foto Wat was het een feest op 5 december! Alle kinderen hebben hun uiterste best gedaan om hun laatste SInterklaas op de Driekleur zo spetterend mogelijk te vieren. Kijk naar de fantastische knutsels en wat zijn ze verwend!

12 okt 2017 - Bezoek zandmotor
Preview foto Woensdag 5 oktober hebben wij een bezoek gebracht aan de zandmotor.

We hebben er gejutterd en allerlei opdrachten gedaan.

Door de wind was het een pittige fietstocht, maar we zijn echte bikkels!

Heerlijk uitgewaaid waren we weer op tijd op school.

22 sep 2017 - Kinderraad
Preview foto Afgelopen week waren er heel wat kinderen uit de groepen 6,7 en 8 druk met campagne voeren om te worden gekozen voor de Kinderraad.

Op Prinsjesdag was de dag dat er verkiezingen waren, met stembussen en stembiljetten.

Iedereen mocht zijn of haar stem(anoniem) uitbrengen.

In groep 8 zijn Rik de Koning en Mea Leen de vertegenwoordigers van de kinderen geworden.

Donderdag 21 september is hun eerste bijeenkomst met de rest van de raad.

24 aug 2017 - Start groep 8
Preview foto Maandag zijn we weer met frisse zin van start gegaan.