Groep W6

Welkom op de groepspagina van groep 6

Groep 6 is echt een leuke groep. We leren veel en hebben het ook erg gezellig met elkaar!

De leerkracht van deze groep is meester Max. We wensen u veel plezier bij het lezen van onze nieuwsberichtjes!

19 sep 2018 - Schoolreisje groep 6
Preview foto Schoolreisje naar Duinrell

Maandag 17 september is groep 6 naar Duinrell geweest! In de bus werden de zakken snoep al snel tevoorschijn gehaald en zat de sfeer er meteen goed in. Nadat alle tassen en jassen in Duinrell op de centrale plek waren neergelegd, konden de kinderen vrij het park in. Van draaimolen tot Falcon, overal werd een kijkje genomen! Nadat de suikerspiegel bij de meeste kinderen weer tot normale waarde was gedaald, vertrokken we weer naar ’s-Gravenzande. Wat een geweldige dag was het!

04 sep 2018 - Start Schooljaar
Preview foto Eerste schoolweek

‘Breuken??? Geen flauw idee wat dat is.’ De meeste kinderen begonnen zo het jaar in groep 6. Maar tijdens deze eerste week zijn de kinderen door samen te werken erachter gekomen hoe breuken werken. Het vouwen van blaadjes en knippen van touwtjes heeft hierbij zeker geholpen!