Groep W4

Welkom op de groepspagina van groep 4!

We hebben een heel gezellige klas en hebben al heel veel geleerd. De leerkrachten van deze groep zijn juf Mieke en juf Manja. We wensen u veel plezier bij het lezen van onze nieuwsberichtjes!

05 jun 2018 - De wereld rond
Preview foto De wereldoriëntatie- lessen hebben als thema ”De wereld rond ”. Als echte wereldburgers leren we hoe ze in andere landen elkaar begroeten, welke spelletjes ze spelen en wat voor lekkers ze eten.

05 jun 2018 - Strandles
Preview foto Strandles van het WNME op het strand bij Vluchtenburg. Allerlei leerzame opdrachten en het vangen van schelpen en dieren met het het kornetvisnet. Door samen te werken hebben we veel van elkaar geleerd.

06 apr 2018 - Techniek in groep 4
Preview foto Groep 4 heeft tijdens de techniek-ochtend samengewerkt met de leerlingen van groep 3.

Wie maakt de hoogste toren ?

Beweegt mijn zeilauto als er wind is?

En hoe maak ik een stevige constructie.

Verder hebben we verschillende bobsleebanen gemaakt:   Hoe krijgt een autootje de meeste snelheid?

We hebben veel ontdekkingen gedaan met elkaar.

26 mrt 2018 - Droomschool
Preview foto Onze Droomschool.

In het kader van “De week van het Openbaar onderwijs”, hebben we gefantaseerd over een Droomschool. De leerlingen hebben heel wat originele ideeën op papier gezet, getekend en geknutseld.

01 dec 2017 - Rommelpiet
Preview foto De rommelpiet is ook in groep 4 geweest. Alle cadeautjes waren verstopt en de cadeautjes van de meisjes waren heel goed verstopt. Gelukkig hebben we alle cadeautjes gevonden en uitgepakt. Bedankt Sint voor het mooie leesboek.

07 nov 2017 - Toneel
Preview foto Groep 4 heeft een reis om de wereld gemaakt tijdens het thema toneel en dans. We zijn in Amerika, Afrika en de Noordpool geweest.

09 okt 2017 - Opa- en omamiddag
Preview foto Vrijdag 6 oktober hebben we gezellig met de opa’s, oma’s en ouders gezelschapsspelletjes gespeeld.

26 sep 2017 - Schoolreis
Preview foto Wij zijn vrijdag 22 september op schoolreis geweest. Met de bus naar Avifauna. Met de wandeling door het park hebben we heel wat prachtige vogels gezien. Het voederen van de halfaapjes was grappig om te zien. De vogelshow was indrukwekkend, veel mooie vogels uit verschillende continenten vlogen voorbij.

15 sep 2017 - Natuurspeurtocht
Preview foto Tijdens de natuurspeurtocht zochten we een geschikte plek voor onze uil.

25 aug 2017 - Een frisse start van het schooljaar in groep 4
Preview foto Groep 4 is weer begonnen aan een frisse start ! We maken er met z’n allen een leerzaam en gezellig jaar van !