Groep W3

Welkom op de groepspagina van groep 3!

We hebben een heel gezellige klas en hebben al heel veel geleerd. We wensen u veel plezier bij het lezen van onze nieuwsberichtjes! De leerkrachten van deze groep zijn juf Susan en juf Sandra.

12 apr 2018 - Lente in groep 3
Preview foto Groep 3 heeft zin in de lente! We hadden een lente knutselochtend en we gingen naar de lammetjes. En op de Buitenlesdag hebben we in het zonnetje  gerekend.

06 apr 2018 - Verkeersles
Preview foto Op vrijdag 23 maart kwamen alle kinderen op school met hun fiets. Op het plein hadden de Mondriaan studenten een verkeersles uitgezet. Ze moesten remmen, bochten maken, obstakels nemen, afstappen en goed de route volgen en de verkeersregels toepassen. Het was een hele leuke en leerzame les, maar wel brrrrrrrrr heel koud!

13 feb 2018 - Knutselen
Preview foto De kinderen hebben een mooi prentenboek gelezen van Lars de ijsbeer en daarna hebben ze Lars de ijsbeer gemaakt. Het was een heerlijke knutselmiddag.

13 feb 2018 - Schrijven
Preview foto De kinderen in groep 3 hebben een nieuwe stabilo gekregen om mee te schrijven. Het gaat al heel goed en ze zijn er erg trots op.

09 jan 2018 - December

Het Sinterklaasfeest was gezellig!

Met Kerstmis hebben we samen de boom en de klas versierd en geknuseld voor de kerstmarkt.

21 nov 2017 - Groep 3 in actie
Preview foto Groep 3 in actie; werken aan de in computer, schrijven in een schrift, bollen poten in de schooltuin en lekker dansen op 'Kinderen voor kinderen'

09 okt 2017 - Opa- en omamiddag
Preview foto Vrijdag 6 oktober hebben we gezellig met de opa’s, oma’s en ouders gezelschapsspelletjes gespeeld.

29 aug 2017 - De eerste weken in Groep 3
Preview foto Wij zijn groep 3! We hebben al nieuwe vriendjes en vriendinnetjes gemaakt. We spelen en werken  goed samen. Het is leuk op school!