Nieuwsbrief 4, 2017-2018
13 okt 2017 - Nieuwsbrief 4 staat online. In deze nieuwsbrief leest u o.a informatie over de boekenruilmarkt, de voorleeswedstrijd, naschoolse activiteiten en de ouderavond voor de ouders van groep 6,7 en 8.

Juf Lisette trouwen
13 okt 2017 - Juf Lisette is vandaag in het huwelijksbootje gestapt met haar grote liefde Justin. De kinderen van de Driekleur en vooral natuurlijk de kinderen van haar kleutergroep mochten daar van meegenieten. Met een oldtimer kwam het bruidspaar op school langs voor een feestje met de kinderen.

Klik hier voor meer foto's

Aflsuiting kinderboekenweek
13 okt 2017 - Op 12 oktober hebben we de kinderboekenweek traditiegetrouw afgesloten met de voorleeskampioenschappen en de uitreiking van de griffels en penselen. Wat was het spannend! Natuurlijk hebben we deze middag spetterend afgesloten met de dans van "gruwelijk eng".

Klik hier voor meer foto's

Opa- en omamiddag
10 okt 2017 - Vrijdagmiddag 6 oktober waren alle opa's en oma's welkom in onze school om samen met de kinderen gezelschapspelletjes te spelen.

Het was een groot succes. De kinderen en grootouders hebben genoten.