Nieuwsbrief 8, 2017-2018
14 dec 2017 - Nieuwsbrief 8 staat online. In deze nieuwsbrief leest u o.a informatie over het komende kerstfeest en andere eindejaarszaken

Kerstcrea op de Driekleur
13 dec 2017 - In alle groepen worden vandaag de kerstcrea-knutsels in orde gemaakt voor de kerstmarkt op donderdag 21 december.

Sinterklaas en zijn Pieten op school
05 dec 2017 - Wat een feest! De Sint en zijn pieten zijn vandaag op de Driekleur geweest.

Gelukkig kwam alles goed en mocht de Pio (Piet in opleiding) met de Sint mee naar Spanje. Zijn tentje ging mee op de aanhanger. De Pio zal niet langer meer bij ons op school slapen.

Het was een top dag!

Vuurwerkles
01 dec 2017 - Groep 8 had vandaag een les van bureau Halt over veilig omgaan met vuurwerk. Bij de quiz daarover hadden de kinderen bijna alle vragen goed. De groep weet dus veilig om te gaan met vuurwerk.