Nieuwsbrief 16 2017-2018
24 apr 2018 - Nieuwsbrief 16  staat online. In deze nieuwsbrief leest u o.a over  de avond4daagse en de agenda.

Koningsspelen
20 apr 2018 - De Koningsspelen waren vandaag weer een groot succes! Het was een gezellige en sportieve dag.

Bij ons zit je goed!
19 apr 2018 - We kunnen trots zijn!
Vandaag zijn beide locaties van de Driekleur bezocht door de onderwijsinspectie. Onze school werd op alle beoordeelde onderdelen positief beoordeeld. O.a. werden de kwaliteitszorg en kwaliteitscultuur gewaardeerd met 'GOED'.
De inspecteurs waren unaniem in hun oordeel dat het onderwijs op de Driekleur vanuit passie wordt gegeven en dat we goed onderwijs verzorgen!
Tijdens het onderzoek werden groepen bezocht, lessen bekeken, kindgesprekken en oudergesprekken gevoerd en vond er een gesprek met directie en samenwerkingspartners plaats.

Verkeersexamen groep 7
16 apr 2018 - Vandaag hebben de kinderen van groep 7 hun verkeersexamen gedaan. Aan het begin van de dag hebben we het theorie examen gemaakt en om half 11 konden we van start gaan met het praktijk examen. Alle kinderen hebben enorm hun best gedaan en kunnen trots zijn op hun resultaat.