Wegens vakantie gesloten
07 jul 2017 - Vanaf vandaag is onze school gesloten. Op maandag 21 augustus zijn de kinderen weer van harte welkom in hun nieuwe klas.

Voor nu een heel fijne vakantie!

Nieuwsbrief 19
29 jun 2017 - Vanaf nu is nieuwsbrief 19, de laatste van dit schooljaar, beschikbaar. Klik hier voor deze nieuwsbrief.

Techniekochtend kleuters en Okidoki
12 jun 2017 - Op woensdagmorgen 7 juni organiseerden de stagiaires onderwijsassistenten en pedagogisch medewerkers van het ROC Mondriaan voor de peuters van Oki Doki  en de kleuters van de Driekleur Wilhelminalocatie, een techniekochtend. Vele proefjes en experimenten werden samen door de kinderen en Professor Sara met haar assistente uitgevoerd. Er is zelfs een 'raket' afgeschoten. Een leuke en leerzame ochtend voor iedereen!

Nieuwsbrief 18
09 jun 2017 - Sinds vandaag is Nieuwsbrief 18 beschikbaar met daarin o.a. informatie over de groepsindeling voor volgend schooljaar en de eindgesprekken.
Klik hier voor de Nieuwsbrief.