Juffen en Meestersdag
27 jun 2018 - Alle juffen en meesters waren vandaag jarig! Toeval of niet? Het was een knalfeest. Elke groep heeft een spetterend optreden verzorgd om de dag mee te openen!

Alle lieve kinderen en ouders bedankt voor de mooie tekeningen, kaartjes en cadeautjes. Het was een top verjaardag.

Nieuwsbrief 192017-2018
19 jun 2018 - Nieuwsbrief 19 staat online. In deze nieuwsbrief de agenda en info over de eindgesprekken.
Voor groep 8 houden wij uitzwaaigesprekken. Ouders van groep 8 ontvangen hier een aparte uitnodiging voor.

Koningsspelen
20 apr 2018 - De Koningsspelen waren vandaag weer een groot succes! Het was een gezellige en sportieve dag.

Bij ons zit je goed!
19 apr 2018 - We kunnen trots zijn!
Vandaag zijn beide locaties van de Driekleur bezocht door de onderwijsinspectie. Onze school werd op alle beoordeelde onderdelen positief beoordeeld. O.a. werden de kwaliteitszorg en kwaliteitscultuur gewaardeerd met 'GOED'.
De inspecteurs waren unaniem in hun oordeel dat het onderwijs op de Driekleur vanuit passie wordt gegeven en dat we goed onderwijs verzorgen!
Tijdens het onderzoek werden groepen bezocht, lessen bekeken, kindgesprekken en oudergesprekken gevoerd en vond er een gesprek met directie en samenwerkingspartners plaats.