Techniekochtend kleuters en Okidoki
12 jun 2017 - Op woensdagmorgen 7 juni organiseerden de stagiaires onderwijsassistenten en pedagogisch medewerkers van het ROC Mondriaan voor de peuters van Oki Doki  en de kleuters van de Driekleur Wilhelminalocatie, een techniekochtend. Vele proefjes en experimenten werden samen door de kinderen en Professor Sara met haar assistente uitgevoerd. Er is zelfs een 'raket' afgeschoten. Een leuke en leerzame ochtend voor iedereen!

Nieuwsbrief 18
09 jun 2017 - Sinds vandaag is Nieuwsbrief 18 beschikbaar met daarin o.a. informatie over de groepsindeling voor volgend schooljaar en de eindgesprekken.
Klik hier voor de Nieuwsbrief.

Schrijver Dave Kastelein
29 mei 2017 - Vandaag was schrijver Dave Kastelein bij ons op school. Hij vertelde over zijn boeken en over hoe tot het schrijven van kinderboeken is gekomen. ook las hij stukjes uit zijn boeken voor.

Nieuwsbrief 17
24 mei 2017 - Vanaf vandaag is Nieuwsbrief 17 beschikbaar.

Klik hier