Groep D4

Welkom op de groepspagina van groep 4!

We hebben ook dit jaar weer een supergezellige groep en leren veel in groep 3 en in groep 4.  Samen maken we er een leuk en gezellig jaar van.

Dit is de groep van juf Yvonne en juf Sandra.

20 sep 2018 - Schoolreis groepen 3-4-5
Preview foto Wat een plezier hebben we samen gehad. Het was op en top genieten.

Prachtig weer en heeeeel veel gezellige kinderen!

20 sep 2018 - 4 Blink, Dino's
Preview foto De nieuwe methode Blink wordt door de kinderen erg leuk gevonden. We werken over dino's en leren hoe groot deze dieren wel geweest zijn. We meten en tekenen ze na op het plein. Wat waren ze GROOOOOOT!

20 sep 2018 - Dino's
Preview foto De nieuwe methode Blink wordt door de kinderen als 'WAANZINNIG LEUK' ervaren. We leren op dit moment alles over dino's en tekenen de grote dieren van toen op het plein. Hier moeten we dus al voor meten met een liniaal. Wat waren ze GROOOOOT!

12 sep 2018 - Groep 7 helpt groep 4
Preview foto Samenwerken is een daltonkernwaarde. Dit zien we ook terug in de groepen die elkaar helpen. Groep 7 helpt groep 4 met de nieuwe chromebooks. Mooi!

12 sep 2018 - Wat een leuke groep 4
Preview foto Wat een leuke groep 4 hebben we dit jaar weer. Er wordt hard gewerkt en we hebben het leuk met elkaar. OOk vieren we samen de mooie momenten Een verjaardag, een zusje geboren. Wat een feest!