Groep D4

Welkom op de groepspagina van groep 3-4!

We hebben ook dit jaar weer een supergezellige groep en leren veel in groep 3 en in groep 4.  Samen maken we er een leuk en gezellig jaar van.

Dit is de groep van juf Yvonne en juf Ingrid.

 

BERICHTEN

19 jun 2018 - Verkeersspeurtocht
Preview foto Vrijdag 15 juni was er door juf Desiree een verkeersspeurtocht uitgezet. groep 4 en 5 ging in groepjes met moeders op pad! Dit ging super en de kinderen weten al best veel van verkeersborden en -tekens. Moeders bedankt voor de begeleiding!

12 jun 2018 - HEEEELLLLPP...een slang in de klas!
Preview foto Het leek even schrikken, maar alle kinderen durfden de slang vast te houden! Stoer hoor!

Naast een les over verschillende soorten slangen hadden we ook een echte slang in de klas om te bekijken en te ontdekken hoe een slang aanvoelt en hoe deze zich voortbeweegt.


29 mei 2018 - Meten is weten
Preview foto Meten, meten, meten.

Hoe groot ben ik? Wat is de omtrek van mijn hoofd? En van mijn taille?


18 mei 2018 - NME voorjaarswandeling
Preview foto Vandaag zijn we met onze groep naar het Prinsenbos geweest voor de voorjaarswandeling. Ontdekken en verwonderen over de natuur in bloei.

 


26 apr 2018 - Emma gekozen in DaltonRaad
Preview foto Vandaag zijn de presentaties geweest voor de verkiezingen van de DaltonRaad. Iedereen heeft het super gedaan. Uiteindelijk is Emma gekozen om de komende 1,5 jaar zitting te nemen in deze leerlingenraad. Eerder werden de kinderen enthousiast gemaakt door de DaltonRaad uit groep 8 en maakten daarop powerpoint en mooie verhalen om zich te presenteren. Mooi hoor!

17 apr 2018 - Buitengym
Preview foto Het buitengymseizoen is geopend. Groep 4 en 4/5 hebben een gymcircuit in het park.

23 feb 2018 - Wenswerk: gymles
Preview foto Groep 8 geeft gymles aan groep 4. Een prachtig voorbeeld voor onze kinderen hoe je wenswerk kan inzetten. We hebben genoten met elkaar.

30 jan 2018 - Eerste week logeren
Preview foto De eerste week in ons noodlokaal zit er op. We missen onze school, maar we worden gastvrij ontvangen. Het leren, samen werken, verantwoordelijk zijn voor elkaar gaat hier ook gewoon door.

21 dec 2017 - Kerststukjes
Preview foto Kerststukjes maken is altijd een groot feest. Wat ontzettend fijn dat we zulke betrokken ouders hebben!

17 nov 2017 - Wenswerk
Preview foto Wat willen we leren? Wenswerk!

Onderwerp: Het oerwoud van de jongens.

Onderwerp: Het koraalrif van de meisjes.

Lilly wilde een spreekbeurt houden.

Het onderwerp: Pyrrhura


16 nov 2017 - Opkomen voor jezelf
Preview foto Opkomen voor jezelf en leiding geven. Best moeilijk om hardop te zeggen wat jij graag wilt. Best lastig om de ander de leiding te geven. Wij leren het tijdens de Orkales van meester Rino. Leerzaam voor heel groep 4.

03 nov 2017 - Tricolore
Preview foto Bladerdeeg en bladerdeeg. Worst of kaas.

Het lijt op elkaar, maarde smaken zijn o zo verschillend.


26 sep 2017 - Griezelige samenwerking
Preview foto De groepen 1-2 A en 4 hebben samen gewerkt aan de invulling van de Samenwerkkast. Het thema van de Kinderboekenweek maakte het geheel behoorlijk griezelig en spookachtig. Het was fijn om te zien hoe dekinderen elkaar hielpen tijdens het samenwerken.

21 sep 2017 - Avifauna
Preview foto Schoolreis naar Avifauna. We hebben het geweldig gehad. De sfeer was prima en wat hebben we veel leuke, grappige en mooie vogels gezien.

07 sep 2017 - Zingen is een feest
Preview foto Vanmiddag hebben de groepen 4 en 7 samen een Karaoke gehouden. Wat werd er goed gezongen.

21 aug 2017 - We zijn begonnen
Preview foto De zomervakantie zit er op en we zitten nu in groep 4. Vandaag hebben we al diverse boeken ingekeken en zijn al vol aan het werk gegaan. Natuurlijk was er ook tijd ingeruimd voor de vakantieverhalen en kennismakingsspelletjes.