Groep D3

Welkom bij de groepspagina van groep 3.

We hebben ook dit jaar weer een supergezellige groep en leren veel in groep 3. Groep 3 is natuurlijk best speciaal. Een eigen tafeltje en eigen stoeltje en.....we leren alle letters lezen.

De groepsleerkracht van deze groep zijn juf Evalien en juf Ingrid.

29 mei 2018 - Weektaak groep 3
Preview foto Deze week staat er een tekenopdracht in de schooltuin op onze weektaak. We moeten kritisch kijken, observeren en vergelijken. Best lastig, maar heeel leuk.

17 mei 2018 - Buiten lunchen
Preview foto Wat een heerlijk weertje. Wij lunchen in het zonnetje.

13 apr 2018 - Wow...ze zijn echt!
Preview foto Vandaag hadden we een kast met hommels in de klas. We bekeken ze aandachtig!

Wat doen ze? Welk geluid maken ze?

Wauw...wat een ervaring!

'Juf, je hoort ze!

'Ze bewegen, ze zijn echt!'

23 mrt 2018 - Kies je werkplek
Preview foto Groep 3 kan al heel goed op een andere werkplekwerken.

Heel stil in het stiltelokal en samen in de Samenwerkhal.

Wat een kanjers!

09 mrt 2018 - Spelling in de buitenlucht
Preview foto Doordat het regende konden we vanmorgen niet naar buiten. Toen vanmiddag de zon ging schijnen hebben we een spellingsles buiten gedaan. Zoveel mogelijk oorden bedenken die eindigen op ng en nk.

Veel heen en weer rennen en ondertussen goed nadenken en dat gaat heel goed samen.

23 feb 2018 - Dierenarts op bezoek
Preview foto Spannend. Een échte dierenarts in de groep.

Het was erg interessant om zo'n iemand met belangrijk werk in het echt te zien. We waren onder de indruk hoor! De dierenarts kwam op bezoek naar aanleiding van het wenswerk.

13 feb 2018 - Dierenartshoek
Preview foto In onze taallessen staat de dierenarts centraal. We leren en spelen in de dierenartshoek.

13 feb 2018 - Krokodillen in de bieb
Preview foto Een leuke les in de bibliotheek over letters. Wat hebben we genoten, maar we moesten wel voorzichtig doen hoor. Er liepen gevaarlijke krokodillen door de bibliotheek!

01 feb 2018 - Meters woordjes en letters
Preview foto Vandaag maakten wij meters met letters en woordjes. Wat werden er mooie woorden gemaakt. Knap hoor!

08 nov 2017 - Leren van en met elkaar
Preview foto Onze Daltonparel, de Samenwerkkast, is weer gevuld! Dit keer werkten kinderen uit de groepen 3 en 6 samen aan prachtige verhalen. Zo leren we groepsdoorbrekend mét én van elkaar!

08 okt 2017 - Rekenen op straat
Preview foto Rekenen op straat: Waar zijn er allemaal cijfers te vinden?

Groep 3 ging op pad!

21 sep 2017 - Avifauna
Preview foto Schoolreis naar Avifauna. We hebben het geweldig gehad. De sfeer was prima en wat hebben we veel leuke, grappige en mooie vogels gezien.

08 sep 2017 - Samenwerkend leren
Preview foto Lezen...luisteren...op je letterdoos neerleggen en controleren!

Samenwerkend leren.

04 sep 2017 - ik kim sim
Preview foto De eerste woordjes ik kim sim

28 aug 2017 - Wat een mooi stel!

22 aug 2017 - Start groep 3
Preview foto Wat zijn we trots op onze kanjers. Vandaag al gelezen en gerekend. Knap hoor!