Nieuwsbrief 18
09 jun 2017 - Sinds vandaag is Nieuwsbrief 18 beschikbaar met daarin o.a. informatie over de groepsindeling voor volgend schooljaar en de eindgesprekken.
Klik hier voor de Nieuwsbrief

NEDERLANDS KAMPIOEN!
29 mei 2017 - Wat zijn we trots. Het komt immers niet vaak voor dat er op een maandagochtend een Nederlands kampioen de school komt binnenlopen. Lenny Hofman uit groep 6 werd afgelopen weekend Nederlands kampioen Optimist zeilen. Hij zeilde in zijn eigen eenmans jeugdzeilboot naar de overwinning. Na zijn spreekbeurt over zeilen waren zijn vrienden uit de groep al overtuigd dat hij een kampioen is, maar als topsporter bevestigde hij dit dubbel met een gouden medaille. De Driekleur vindt het belangrijk dat kinderen hun talenten kunnen ontwikkelen. Lenny beloonde met de overwinning naast zichzelf ook een beetje de school.

Nieuwsbrief 16, 2016-2017
11 mei 2017 - Nieuwsbrief 16 van het schooljaar 2016-2017 staat weer op de site! Onder het kopje Actueel vindt u ook de eerder verschenen nieuwsbrieven van dit schooljaar.

Koningsspelen 2017
21 apr 2017 - Wat een fantastische dag! De Koningsspelen 2017 werd vanochtend gezamenlijk op feestelijke wijze geopend. Na een ontbijtje werden er verschillende activiteiten gedaan. Iedereen op zijn eigen sportieve manier en met enorm veel enthousiasme. We danken alle ouders en studenten voor de hulp.

Bekijk de foto's in het fotoalbum Koningsspelen.

Wie ben ik?
19 apr 2017 - Presenteer jezelf in een kijkdoos! De kinderen van de groepen 3 t/m 8 werkten aan een unieke kijkdoos over zichzelf. Iedereen is anders en mag zijn wie hij/zij wilt zijn. Dat we allemaal unieke kinderen hebben op school bleek wel uit de fantastische resultaten!

Foto's kijkdozententoonstelling