DaltonRaad
13 okt 2017 - De nieuwe DaltonRaad heeft vandaag voor het eerst vergaderd. Wij wensen Bridget, Romee, Ties, Torsten, Puk, Amber, Saar en Elin veel succes!

Deze gekozen vertegenwoordigers zullen meedenken over verschillende zaken binnen de school.

Voorleeskampioen van de school!
12 okt 2017 - Na een spannende voorleeswedstrijd werd Florine uit groep 7 gekozen tot voorleeskampioen van de school. Zij gaat de Driekleur Daltonraad vertegenwoordigen in de bibliotheek. Gefeliciteerd Florine!
De andere finalisten, Sonne, Hailey en Jessie, hebben het ook super gedaan en verdienen een eervolle vermelding. Wat een voorleestalenten!

Foto's voorleeswedstrijd

Nieuwsbrief 4, 2017-2018
10 okt 2017 - Nieuwsbrief 4 staat online. In deze nieuwsbrief vindt u o.a. een oproep voor een vrijwillige ouder, een uitnodiging voor de ouders van de groepen 6,7 en 8 voor een ouderavond en informatie over naschoolse activiteiten.

Opa en omamiddag
08 okt 2017 - Vrijdagmiddag 6 oktober waren alle opa's en oma's welkom om in de school te komen kijken. De opkomst was massaal en dit zorgde voor een geweldige sfeer. De activiteiten waren divers: Zo werd er samen een parachutespel gespeeld op het plein, een bingo gespeeld, samen gedanst, samen gelezen,samen geknutseld en samen spelletjes gespeeld.

Bekijk de foto's in het fotoalbum opa- en omamiddag

Actief bij de les
29 sep 2017 -
Actief bij de les: Vanochtend hebben alle kinderen een wisbordje ontvangen. Wisbordjes zijn een eenvoudig middel om in één oogopslag te zien of de hele klas de instructie heeft begrepen. In plaats van één leerling een beurt te geven, stelt de juf/meester de vraag aan de klas en noteren alle leerlingen hun antwoord op hun wisbordje dat ze daarna omhoog houden. Het dwingt de kinderen om allemaal na te denken en actief mee te doen. Kinderen vinden het erg leuk en blijven actief bij de instructie.