Nieuwsbrief 8, 2017-2018
15 dec 2017 - Nieuwsbrief 8 staat online. In deze nieuwsbrief o.a. informatie over ons eigen glazen huis en de komende kerstviering.

Ons eigen GLAZEN HUIS
07 dec 2017 - Volgende week woensdag wordt ons eigen glazen huis geopend en start onze actie voor Serious Request 'Breng ze samen'. Groep 8 is bezig met plannen, creëren en organiseren van deze actie. Verantwoordelijk voor de omgeving, zelfstandig en samen aan de slag.

Sint 2017
05 dec 2017 - Wat is het weer een gezellig feest en wat genieten we met elkaar.

Veel foto's staan al in de map Sint 2017.

Deze fotomap zal de komende dagen worden aangevuld met foto's van de aankomst, de Sint talemntenshow en surprises uit de groepen.

Rommelpiet
30 nov 2017 - Wat kan chaos veel plezier geven. Nadat op woensdag alle schoenen waren gezet is in de nacht van woensdag op donderdag de rommelpiet op onze school geweest. Alles lag overhoop en de dag begon dus met opruimen. De jaarlijkse actie van rommelpiet zorgt altijd veel plezier voor kinderen, maar ook voor ouders en de leerkrachten. Samen genieten van rommel!

Bekijk het foto-album rommelpiet

Nieuwsbrief 7, 2017-2018
29 nov 2017 - Nieuwbrief 7 staat online.

In deze nieuwsbrief vindt u o.a. de agenda, een stukje over gezonde traktaties en een stukje geschiedenis van het daltononderwijs.